Jag har inte fått min vinst, vad gör jag?

Det händer att vi inte är helt tydliga med att säga hur och när vinsten ska levereras, men var lugn - det löser sig! Här nedan listar vi hur vi gör med olika typer av vinster.

Konserter eller entré till event

Ofta får du biljetter skickade till den gatuadress eller e-postadress som du angivit, men ibland blir man uppskriven på en lista till eventet.

Om du inte fått bekräftelse på att allt är ok, får du gärna höra av dig.

- Kontakta oss (Berätta vilken station och vilken tävling det handlar om)

Kontanter

Om du vunnit pengar så sätts pengarna in på ditt konto månaden efter att du deltagit i våra tävlingar. Om du inte fått pengarna skickade enligt exemplet nedan får du gärna höra av dig.

- Kontakta oss

Exempel: Vinner du innan den 25:e februari kommer pengarna sättas in på ditt konto den 25:e mars. Om du däremot vinner efter den 25:e februari så kommer pengar att sättas in på ditt konto den 25:e april.

Biobiljetter och övrigt

Ofta beror detta på att vi inte själva fått priserna levererade till oss. Detta resulterar i att det brukar ta ca 3 veckor innan vinnare får sina priser levererade.

Hör av dig till oss om du inte fått dina vinster inom 3 veckor eller om du har andra frågor kring din vinst.

- Kontakta oss

Det tar ibland lite tid att reda upp detta, men vi arbetar för att du ska få det du vunnit och att allt kommer att lösa sig så bra som möjligt!

MVH RadioPlay-Teamet