Jag Kan Inte Lyssna i Firefox

Om du har problem med att lyssna i Firefox så beror detta troligen på att Firefox försöker använda vår Flash-spelare, men eftersom Firefox är på väg att sluta stöda detta så uppstår problemet.

Lösningen är att avaktiver Flash - så här gör du!

1. Öppna menyn i Firefox (högst upp till höger) och klicka på Tillägg

2. Klicka på Insticksmoduler

3. Avaktivera Flash genom att se tukk Shockwave Flash aldrig är aktiverat

Har du fortsatta problem får du gärna höra av oss till oss här så att vi kan lösa problemet för just dig!