Jag kan inte lyssna i min webbläsare

Många lyssnare har för närvarande problem med att lyssna på RadioPlay i sina webbläsare och det beror på att alla större webbläsare just nu arbetar med att avveckla sitt stöd för flash - och nu stängt av det som standard.

Här nedan samlar vi alla guider för hur du kan aktivera flash i respektive webbläsare:

Firefox - https://support.mozilla.org

Chrome - https://support.google.com

Internet Explorer 10 - https://helpx.adobe.com/ie10

Microsoft Edge - https://helpx.adobe.com/microsoft-edge

Safari - https://helpx.adobe.com/safari

Kuriosa

Adobe som utvecklar flash har gått ut med att de kommer att sluta utveckla flash från och med 2020, detta har resulterat i att de flesta webbläsare kommer att ta bort sitt stöd för flash så tidigt som nästa år (2018). Mer info om detta - https://forums.adobe.com/external-link.jspa