Jag kan inte lyssna i min webbläsare

Idag släppte vi en fix för detta, så nu hoppas vi att du som lyssnare kan lyssna igen :)

Det ni eventuellt kan behöva göra är att återigen aktivera Flash och sen stänga ner webbläsaren och starta upp webbläsaren igen.

--------------------------------------------

Om problemet doc kvarstår får ni gärna testa några av lösningarna nedan.

Firefox - Läs guiden här

Safari - För att kunna lyssna måste du först avaktivera flash och sen starta om din webbläsare. Mer info om hur du gör hittar du här (fast gör tvärtom för att avaktivera).

Google Chrome - Inga kända problem just nu

Internet Explorer 10 - Inga kända problem just nu