Hur lyssnar jag på RadioPlay i SONOS?

RadioPlay finns som app i SONOS och här kan man både lyssna på våra stationer samt alla våra podcasts. För att lyssna installerar man RadioPlay-appen enligt guiden nedan.

1. Öppna SONOS appen och leta reda på "Lägg till musiktjänster" under Inställningar

2. Klicka på Sök-ikonen

3. Sök efter "RadioPlay

4. Klicka på "Lägg till i Sonos"

5. Logga in med ditt existerande konto eller skapa ett nytt konto på radioplay.se

6. Välj "Connect account"

7. Gå tillbaka till Sonos-appen

8. Skriv in ett namn för kontot

9. Nu kan du se RadioPlay under "Inställningar"

Hör gärna av dig om något är otydligt så får vi se över hur vi kan göra guiden ännu bättre :)

// RadioPlay-Teamet