Problem att lyssna på podcast

UPPDATERING

Nu har vi släppt en första uppdatering kring detta, så nu ska flesta av våra lyssnare aldrig behöva vänta mer än 5 sekunder på att starta ett podcastavsnitt.

Vi kommer dessutom att finjustera våra inställningar framöver så inom någon månad kommer det att gå ännu snabbare.

Vi håller dig självklart uppdaterad här! :)

----------------------------------------------

Vi har för närvarande en del problem med att det tar mellan 30 sekunder - 2 minuter att starta lyssningen på vissa av våra podcastavsnitt.

Vi har lokaliserat felet, vilket i sig beror på en inställning, och undersöker nu hur vi kan lösa detta.

Så fort vi har hittat en lösning kommer vi höra av oss här :)

Vänliga hälsningar

RadioPlay-Teamet