Problem att lyssna via Google Chrome

Problemet är löst!

Vi har släppt en uppdatering så vi tror att problemet ska vara löst nu, här gärna av dig om du fortfarande har problem när du lyssnar! :)

----------------------------------------------------------------

Google Chrome håller på att uppdatera sin webbläsare under 2017 vilket resulterar i att vissa användare inte längre kan använda flash. I och med att vår webbspelare är gjord i flash samtidigt som att du i vissa fall inte automatiskt får vår HTML5 spelare istället, så måste du antingen göra en mindre förändring under "Inställningar" i Google Chrome eller lyssna via en annan webbläsare.

För att lösa problemet kan du följa guiden i bilden nedan! Och ladda sedan om sidan igen (tangenten F5)

Hör gärna av dig om du har några ytterligare frågor här! :)